VITO Infra 2023

Partner in Security & Netwerking voor overheidsinstellingen

VITO ICT Infrastructuur Raamcontract

VITO, het Vlaams Instituut voor Technologisch Onderzoek, biedt met de raamovereenkomst “VITO Infra 2023” aan Vlaamse overheden en overheidsinstellingen de mogelijkheid om IT-infrastructuur en -diensten aan te kopen binnen 5 verschillende percelen. Elk lot werd toegewezen aan 3 leveranciers, die voor elk nieuw project in een minicompetitie worden geplaatst om concurrentie op de markt te garanderen. Als erkend leverancier binnen Lot 4: Netwerk & Security, kan Savaco jouw organisatie begeleiden bij het optimaliseren van je cybersecurity en netwerkinfrastructuur.

Aankopen via het VITO Infra 2023-raamcontract biedt heel wat voordelen:

  • Snelle aankoopprocedure
  • Geen eigen publicatie van RFP nodig
  • Financieel aantrekkelijk
  • Technologie en tools van alle best-in-class-vendoren
  • Kwaliteitsgarantie onder het toeziend oog van VITO
Lees meer over VITO

Versterk je cybersecurity en optimaliseer je netwerk

Het aantal gevallen van cybercriminaliteit stijgt elk jaar. Bovendien spreken we niet langer enkel over cyberaanvallen, maar van advanced persistent threats: een permanente bedreiging loert om de hoek. Vandaag moet je je daarom niet langer afvragen of, maar wanneer jouw organisatie met een cyberaanval te maken zal krijgen. Je bent dan ook het best gewapend met een stevig en doordacht veiligheidsplan – zowel proactief als reactief. Hoe bescherm je je overheidsorganisatie het best tegen cyberaanvallen en hoe garandeer je de business continuity als er zich toch een security-incident voordoet? Savaco staat jouw organisatie bij met raad en daad en heeft een uitgebreid gamma aan security-oplossingen, van proactief tot reactief.

Tegelijkertijd is een feilloze netwerkinfrastructuur onmisbaar geworden. Altijd en overal in verbinding zijn: het is in elke organisatie een must. Connectiviteit en security gaan hand in hand. Je netwerk, in de brede zin van het woord, met z’n vele verbindingen en vertakkingen is enerzijds een security-uitdaging, en tegelijk de plaats waar je kan controleren en voorkomen dat er verdachte applicatiecommunicatie of ongewenste datatransfer plaatsvindt. Ook voor je connectiviteit kan je dan ook bij Savaco terecht binnen het VITO Infra 2023-raamcontract.

Lees meer over onze security-oplossingen

Vertrouw op een ervaren partner

Onze teams hebben jarenlang ervaring in het begeleiden van organisaties naar een doordachte cybersecurity en een feilloos netwerk. Met TrueGEN/Savaco als VITO-partner kan je rekenen op:

  • Een grondige analyse van elk traject
  • Ondersteuning door een team van ervaren experts
  • Focus op een langetermijnrelatie
  • Een flexibele en persoonlijke aanpak

Samen gaan we voor duurzame business impact!

Vraag meer informatie en daag ons uit

Dankzij dit raamcontract kan je als overheidsinstelling snel stappen vooruit zetten in de cyberbeveiliging en de connectiviteit binnen jouw overheidsinstantie. Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen en geeft je graag alle nodige informatie om via VITO Infra 2023 je IT te optimaliseren.

Contacteer ons