True Academy

Welkom op onze True Academy,

jouw kans om helemaal ondergedompeld te worden in de wereld van networking & security!

Intro

Op 1 september geven we het startschot van onze True Academy. Binnen networking & security is de schaarste op de arbeidsmarkt niet te ontkennen. TrueGEN gelooft sterk in het opleiden van young potentials die gepassioneerd zijn door de wereld van IT-security en hun eerste stappen willen zetten binnen dit dynamische en cruciale domein.

Onze intensieve vier maanden durende opleiding biedt een uitgebreid trainingsprogramma aan, gericht op zowel de nodige soft skills als technische kennis die vereist zijn om uit te blinken in deze door technologie aangedreven industrie.

De perfecte mix

De unieke kracht van onze opleiding zit in de juiste balans tussen theorie en praktijk. Je ontvangt opleidingen, zowel intern als extern, en de kans om hands-on ervaring op te doen door aan projecten te werken. Begeleid door een team van doorwinterde experten in de markt, krijg je de steun, het coaching en de loopbaanbegeleiding die je nodig hebt om te slagen en een succesvolle carrière te lanceren. We sluiten de 4 maanden af met een prachtige start als Network & Security Engineer @ TrueGEN.

Benieuwd naar meer? Download dan hier onze True Academy infobrochure!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Duid aan wat van toepassing is