Juniper Networks

logojun2

Juniper Networks daagt de inherente complexiteit uit die gepaard gaat met netwerken en beveiliging in het multicloud-tijdperk. Juniper doet dit met producten, oplossingen en diensten die de manier waarop mensen verbinden, werken en leven transformeren.

Juniper Networks gelooft dat het creëren van eenvoud door middel van engineering de hoogste vorm van innovatie is. Vanaf de eerste release, de baanbrekende M40-router, tot de huidige end-to-end verbeteringen op het gebied van netwerkbeveiliging, automatisering en performantie, heeft Juniper Networks het bereik van netwerken wereldwijd uitgebreid. Juniper Networks stelt bedrijven in staat overal verbinding mee te maken en zo performanter te worden.

Wired andWirelessAccess, Driven byMistAI

Het netwerk voor AI-gestuurde ondernemingen.
De beleving is het nieuwe uptime. Het netwerk voor het volgende decennium revolutioneert bedrijfsnetwerken met AI-gestuurde automatisering, nuttige inzichten en de flexibiliteit van een microservice-cloud. Het past tools voorkunstmatige intelligentie (AI)en datawetenschappen toe om geoptimaliseerde ervaringen en vereenvoudigde netwerkbewerkingen te leveren. Traditionele bedrade en draadloze LAN-oplossingen zijn ontworpen met verouderde architecturen die niet de schaal, betrouwbaarheid en flexibiliteit kunnen bieden die nodig zijn om te voldoen aan de eisen van moderne bedrijven.

Juniper Networks, aangedreven door Mist AI, biedt oplossingen voor wired en wireless toegang, waaronder deEX-serie-switches,Juniper-toegangspuntenenJuniper Mist-cloudservices. Met deze oplossing kunnen IT-teams bewerkingen stroomlijnen en probleemoplossing voor gebruikers en apparaten vereenvoudigen, terwijl ze innovatieve en strategische projecten kunnen leveren met IoT en locatieservices.

 

EX-switch:

Deze switches van cloudklasse zijn ontworpen voor de geconvergeerde bedrijfsbranch, campus, het datacenter en voor serviceproviders. Ze zijn een antwoord op de groeiende eisen van bedrijven op het gebied van hoge beschikbaarheid, verenigde communicatie en virtualisatie.

Juniper-toegangspunten:

Juniper is toonaangevend in het samenbrengen van wifi, Bluetooth® LE en IoT met onze toegangspunten voor bedrijven. Juniper-toegangspunten werken samen met de Juniper Mist-cloudarchitectuur, aangedreven door Mist AI, om uw metagegevens in vrijwel realtime te verzamelen en te analyseren voor alle wireless clients.

Juniper Mist-cloudservices:

De cloudwireless-oplossing is het eerste en enige platform in de branche die een geweldige wired en wireless ervaring levert voor eindgebruikers, IoT-apparaten en clients, terwijl het werk van IT-teams wordt vereenvoudigd en geautomatiseerd.

Join the Wired Wireless aide demo here for free:

https://www.juniper.net/us/en/forms/wired-wireless-aide-demos.html

Wireless Access Solution | Juniper Networks US

www.juniper.net