Infoblox

infoblox

Infoblox vereenvoudigt het beheer van het netwerk en gebruikt de waardevolle data afkomstig van netwerkservices en threat intelligence voor het leveren van bruikbare informatie.

Infoblox levert bruikbare netwerkinformatie aan bedrijven, overheden en serviceproviders over de hele wereld. Het bedrijf is marktleider op het gebied van DNS, DHCP en IP-adresbeheer. Het voorziet duizenden organisaties van controle over en beveiliging van hun netwerk vanaf de basis. Daarmee verhogen die organisaties hun efficiëntie en zichtbaarheid, verbeteren ze de klantenservice en leven ze de voorschriften van de wet na.

Dankzij Infoblox kunnen bedrijven zich beschermen tegen de enorme hoeveelheid malware en cyberaanvallen die zijn gericht tegen netwerken. Daarnaast kunnen ze complexiteit verminderen met centraal beheer voor traditionele datacenters en private en publieke cloudomgevingen, en een centraal handhavingspunt opzetten voor beveiligings- en nalevingsbeleid. Dankzij bruikbare inzichten en informatie worden hun netwerken betrouwbaarder, efficiënter en effectiever.

www.infoblox.com