Partners

BackBox

BackBox is dé toonaangevende leverancier van intelligente
automatiseringsoplossingen die één gecentraliseerde oplossing biedt voor het beheer van alle beveiligings- en netwerkapparaten.

Lees meer

Cambium Networks

Cambium Networks is een toonaangevende wereldwijde leverancier van schaalbare en veilige wifi en LAN-netwerken, breedband point-to-point (PTP) en point-to-multipoint (PMP)-platformen

Lees meer

Check Point

Check Point Software Technologies Ltd. is één van de belangrijkste leveranciers van cyberbeveiligingsoplossingen voor overheden en bedrijven wereldwijd.

Lees meer

Cisco

Cisco is een wereldwijde leider op het vlak van IT oplossingen als routing en switching,  netwerken, e-mailbeveiliging en draadloze technologie.

Lees meer

Extreme Networks

Extreme Networks levert end-to-end, cloudgestuurde netwerkoplossingen, services en ondersteuning voor klanten die essentieel bijdragen in hun digitale transformatie.

Lees meer

Juniper Networks

Juniper Networks daagt de inherente complexiteit uit die gepaard gaat met netwerken en beveiliging in het multicloudtijdperk. Juniper doet dit met producten, oplossingen en diensten die de manier waarop mensen verbinden, werken en leven transformeren.

Lees meer

Adaptiv

Adaptiv Networks (voorheen Elfiq Networks) biedt inzicht en controle over complexe IT infrastructuur.

Lees meer

Meinberg

Meinberg is wereldleider in oplossingen voor industriële tijdsynchronisatie.

Lees meer

OneSpan

OneSpan helpt de wereld te beschermen tegen digitale fraude door vertrouwen te stellen in de identiteit van mensen, de apparaten die ze gebruiken en de transacties die ze uitvoeren.

Lees meer

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks, een wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliginggeeft vorm aan de cloudgerichte toekomst door technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken, te transformeren.

Lees meer

Pulse Secure

Pulse Secure biedt eenvoudige, uitgebreide softwaregestuurde Secure Access-oplossingen voor gebruikers, apparaten en services die de visibiliteit, bescherming en productiviteit van klanten verbeteren. 

Lees meer

PRTG

PRTG monitort alle systemen, apparaten, dataverkeer en applicaties binnen je IT-omgeving.

Lees meer