Partners

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks, een wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliginggeeft vorm aan de cloudgerichte toekomst door technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken, te transformeren.

Lees meer

Cisco

Cisco is een wereldwijde leider op het vlak van IT oplossingen als routing en switching,  netwerken, e-mailbeveiliging en draadloze technologie.

Lees meer

Aruba

Aruba is de industrieleider in wired, wireless en security netwerkoplossingen voor de hedendaage experience edge.

Lees meer

Juniper Networks

Juniper Networks daagt de inherente complexiteit uit die gepaard gaat met netwerken en beveiliging in het multicloudtijdperk. Juniper doet dit met producten, oplossingen en diensten die de manier waarop mensen verbinden, werken en leven transformeren.

Lees meer

Pulse Secure

Pulse Secure biedt eenvoudige, uitgebreide softwaregestuurde Secure Access-oplossingen voor gebruikers, apparaten en services die de visibiliteit, bescherming en productiviteit van klanten verbeteren.

Lees meer

Check Point

Check Point Software Technologies Ltd. is één van de belangrijkste leveranciers van cyberbeveiligingsoplossingen voor overheden en bedrijven wereldwijd.

Lees meer

F5

De producten van F5 zorgen ervoor dat applicaties altijd beschikbaar zijn, snel werken maar vooral goed beveiligd zijn wat onontbeerlijk is in het implementeren van een zero trust strategie.

Lees meer

Infoblox

Infoblox vereenvoudigt het beheer van het netwerk en gebruikt de waardevolle data afkomstig van netwerkservices.

Lees meer 

PRTG

PRTG monitort alle systemen, apparaten, dataverkeer en applicaties binnen je IT-omgeving.

Lees meer

Meinberg

Meinberg is wereldleider in oplossingen voor industriële tijdsynchronisatie.

Lees meer