Over ons

TrueFOCUS

Het geheim van een veilig IT netwerk ligt in de juiste balans van een naadloze integratie van alle componenten, betrouwbare support en excellente diensten. Door te focussen op netwerkbeveiliging en dankzij onze sterke technische knowhow hebben we een ijzersterke reputatie opgebouwd bij heel wat bedrijven met HQ of belangrijkste IT vestiging in de Benelux. 

Onze klanten vertrouwen op ons omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Een no-nonsense aanpak die werkt. TrueGEN gelooft sterk dat deze focus op een flexibele en persoonlijke aanpak reflecteert in elk facet van onze business.  Van technische support tot op gemaakte netwerkdesigns. Van proactieve sales tot dynamische aftersales.   

TruePARTNERSHIP

With TrueGEN, you are not alone. It’s a TruePARTNERSHIP. 

Klanten kiezen voor onze expertise maar ook voor onze flexibiliteit en proactiviteit. We zijn transparant in hoe we bedrijven vanuit onze knowhow kunnen assisteren maar ook waar ons advies en expertise stopt. Dat zorgt voor duidelijkheid langs beide kanten. Op die manier bouwen we een bestendige, lange termijn partnership uit. 

TrueVALUES

De corporate waarden van TrueGEN zijn: integriteit, flexibiliteit, oplossingsgerichtheid, dynamiek en expertise. Deze waarden komen terug in alles wat we doen: tijdens de werkuren maar ook na de uren. Onsite en remote.

Integriteit
Integriteit
Flexibiliteit
Flexibiliteit
Oplossingsgerichtheid
Oplossingsgericht
Dynamiek
Dynamiek
Expertise
Expertise

TrueGENIUS

Als TrueGENIUS word je ondergedompeld in alle facetten van netwerkbeveiliging: als technisch teamlid maar ook als collega in sales of back officeDie techniciteit zit in het DNA van TrueGEN. Zo’n GENIUS word je door kennisoverdracht door het team maar ook door intensieve training: on the job, in ons labo, externe trainingen, deelname aan seminaries enz

TrueSPIRIT

De TrueSPIRIT houden we hoog door allerlei fijne teamactiviteiten. Zo zijn er onze vermaarde office LAN party’s voor de game liefhebbers, onze True Cookings op vrijdaggenieten we van soep en croque monsieurs in de winter en fruit in de zomer. Warme activiteiten die de gezelligheid op kantoor verhogen. Meer uitdagend zijn dan weer onze jaarlijkse teambuilding en onze deelname aan sportieve evenementen als Race for the Cure en Spartacus Run. Ook de True partners en kids worden niet vergeten op ons jaarlijks etentje en het sinterklaasfeest voor het hele gezin. We keep the TrueSPIRIT high!  

TrueTALENT

Een rechttoe-rechtaan aanpak die zet zich evenzeer door in de aanwerving en onboarding van nieuwe TrueGENIUS collega’s. Sollicitanten worden door ons team zeer kort op de bal opgevolgd. Zo is er een duidelijk, transparant proces dat in een eerste telefonische kennismaking reeds aan de kandidaten wordt verduidelijkt en waar wij ons aan houden. We zijn altijd geïnteresseerd in TrueTALENT. Als het kriebelt, solliciteer dan zeker. Bekijk ook onze huidige vacatures.  

Bekijk onze vacatures